ROG Showdown

Mostika en TriQ winnen eerste ROG Showdown

Wat een toernooi! Mostika en TriQ winnen eerste ROG Showdown. Power Unlimited organiseerde in samenwerking met Republic of Gamers en Nvidia de ROG Showdown. Een Call of Duty: Modern Warfare-toernooi op vrijdagavond 26 maart, waarin Power Unlimited (Team VriesVak) het op ging nemen tegen teams van influencers. Een lekker schiettoernooitje op een vrijdagavond, wat wil je nog meer?

Mostika en TriQ winnen eerste ROG Showdown

Team Vriesvak

Eigenlijk heeft het sterrenteam van Power Unlimited geen introductie nodig, maar laten we het toch maar even doen. Team Vriesvak, aangevoerd door Tjeerd en Enno, wist Team Koude Kermis, een minderwaardig Power Unlimited-team, uit te schakelen in aanloop van dit toernooi. Onze Friezen krijgen deze keer steun van beroepsmilitair Trix en de doorgewinterde COD-speler Mostika.

Team Morrog

First-persoon shooter-expert en Twitch-bekendheid Emre Morrog is de aanvoerder van Team Morrog. Om zeker te weten dat Morrog er met de winst vandoor gaat, heeft hij militair Dezmond en professioneel hoofdjesklikker Mr Eagle op de kop getikt. Om het helemaal af te maken is ook Chief Ouwe Dibbes opgeroepen. Dat kan niet misgaan toch?

Team Nysira

De teamnaam verklapt het natuurlijk al, maar onder leiding van Twitch-streamer Nysira en Team Wall-lid Sven Fields zullen militair Fronzz en Criminals-speler Lazy Sharon alles uit de kast trekken om er met de winst vandoor te gaan.

Team Lekker Spelen

Dat lees je goed, ook de mannen van Lekker Spelen hebben een team opgesteld om mee te doen aan het ROG Showdown-toernooi. Timon draagt de aanvoerdersband, maar deelt de verantwoordelijkheden met YouTuber D3NNAD3N. Vanzelfsprekend speelt er ook een militair mee met Lekker Spelen, en wel NLDRyan.

Vijfde speler

Ieder team bevat ook nog een vijfde speler, in de persoon van een communitylid. Iedere aanvoerder heeft een community speler opgetrommeld om de boel scherp te houden.